Hoofdpagina / Landen buiten Europa / Chambres D'hotes / Romantisch

 

  

Sterk aanbevolen - VIP accommodatie
Dar Chadia (Derb Boutouil, 79 Hay Kenaria, Médina, Marokko)

Antwoorden aan: (Via onderstaand formulier)
Website: http://www.darchadia.com
Telefoon: T +212(0) 524 390 890
 
RIAD DAR CHADIA – Marrakech Médina Marokko Dar Chadia, het gracieuze huis, gelegen in een rustige « derb » in het hart van de medina, op 5’ wandelafstand van het D’Jemaa El F’na plein. De stijl is hedendaags met enkele warme Marokkaanse design accenten. De patio met planten is het centrale punt van de Dar, een salon met open haard, een klein bassin, 1 kamer geeft uit op de patio.

Op het 1ste verdiep bevinden zich de 3 andere kamers, elkeen heeft een ander design. Marijke en Jean-Pierre (Belgische eigenaars) wonen ter plaatse. De kamers (4) beantwoorden aan de hoge standaard normen. Elke kamer is uitgerust met een TV (via satelliet), geldkoffer, haardroger, badjassen, linnen, artisanale zeep, shampoo en gel douche, privé toilet en douche.

Twee terrassen om lekker te zonnen, een XXL douche voor verfrissing, genietend van één van de fameuze huis gemaakte fruit- of/en groentesappen, dat kan ! Het panoramisch terras biedt een prachtig zicht op de medina , de “ Koutoubia” en de besneeuwde toppen van het Atlasgebergte. De ideale plaats om tot rust te komen na een bezoek in de soeks. Een persoonlijke benadering, advies en begeleiding door de medina is voorzien bij elke boeking.

Een dagje uit Marrakech … een dag in een Berberdorpje weg van de toeristische drukte, kan voor u georganiseerd worden. Wenst u een unieke ervaring , buiten de klassieke toeristische aanpak, dan bent u aan het goede adres. Vanaf aankomst zorgen we om van uw verblijf een onvergetelijk moment te maken.

Welkom bij Dar Chadia!

http://www.darchadia.com »

Terug naar de Hoofdpagina

Deze accommodatie werd reeds 32295 maal bekeken.


Meer foto's en informatie over beschikbaarheid via invul formulier.: 
 
Uw email adres: *
Bericht: *
Bijgevoegde foto:
Volgende types van bijlagen worden niet ondersteunt: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum afmetingen van de foto :: 200KB
Code de sécurité: *
Recopiez le code de la case ci-dessus dans la case vide ci-dessous
 

Romantisch

 
Titel
Dar Chadia (Derb Boutouil, 79 Hay Kenaria, Médina, Marokko) RIAD DAR CHADIA – Marrakech Médina Marokko Dar Chadia, het gracieuze huis, gelegen in een rustige « derb » in het hart van de medina, op 5’ wandelafstand van het D’Jemaa El F’na plein. De stijl is hedendaags met enkele warme Marokkaanse design accenten. De patio met planten is het centrale punt van de Dar, e...