Hoofdpagina / Landen buiten Europa / Vakantiehuizen / Zeer Kindvriendelijk

 

  

Park Molenheide (Houthalen-Helchteren, Limburg)

Antwoorden aan: (Via onderstaand formulier)
Website: http://www.molenheide.be
Telefoon: 011/52.10.44
 


Park Molenheide is één van de kindvriendelijkste bungalowparken in België. De waterliefhebbers genieten volop van het zwemparadijs “Aquapolis”, met o.a. zijn kabouterbad en zijn gigantische glijbanen. De kinderen leven zich uit in het mega indoor speelparadijs “KidsValley” met sprookjeskasteel en piratenburcht. De indoor minigolf “De Mijn”, uniek in Europa, kan dan weer de hele familie bekoren.

In het aangrenzende 100 Ha Wild- en Wandelpark kunnen de kleinsten tijdens een rustgevende wandeling de bijna tamme herten voederen. Het park ligt op het Limburgse Πfietsroutenetwerk, zodat u de omgeving kunt verkennen met een (gehuurde) fiets. Na al die inspanning komt u in de nieuwe luxueuze vakantiewoningen echt tot rust.

Terug naar de Hoofdpagina

Deze accommodatie werd reeds 22211 maal bekeken.


Meer foto's en informatie over beschikbaarheid via invul formulier.: 
 
Uw email adres: *
Bericht: *
Bijgevoegde foto:
Volgende types van bijlagen worden niet ondersteunt: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum afmetingen van de foto :: 200KB
Code de sécurité: *
Recopiez le code de la case ci-dessus dans la case vide ci-dessous
 

Zeer Kindvriendelijk

 
Titel
101 Oudtshoorn Holiday Accommodation (Oudtshoorn, Zuid-Afrika) 101 Oudtshoorn Holiday Accommodation ligt in Oudtshoorn, net buiten het centrum van het dorp, op de Route 62 onderweg naar de Tuin Route • Wij bieden meer dan een “verblijf” in Oudtshoorn. • Miranda or Bart (eigenaars en hosts) zullen je persoonlijk begroeten en je welkom heten • 3 sterren gekre...